Scrum Master

Hallo, laat ik mij even voorstellen! Ik ben Klaas Durk Toonen, en ik werk in het management van SEY-Sterren.

De reden dat ik met dit bedrijf verbonden ben, heeft vooral te maken met mijn passie voor ICT en het testen van software, de missie van SEY-Sterren en de talentvolle software testers die bij deze organisatie werken.

Ik ben wereldkampioen software testing en jury en organisator bij de Nederlandse Software Testing kampioenschappen. Daarnaast heb ik als software tester meegedaan met zowel Europese- als Wereldkampioenschappen, waarbij we samen met mijn team voor beide wedstrijden de eerste plek hebben behaald.

Mijn loopbaan als software tester is in 1999 begonnen. Door het werken voor verschillende bedrijven zoals ziekenhuizen, pensioen- en verzekeringsbranche, de overheid en uitgeverijen, heb ik veel ervaring opgedaan. Hierdoor is mijn kennis van de branche zeer breed geworden.

Binnen SEY-Sterren focus ik mij vooral op mijn expertise in Exploratory testing, Test automatisering (Java & Python) en agile werkwijze.

Als scrum master zorg ik ervoor dat onze software testers niets in de weg staat om hun werk uitstekend te doen, en er zo altijd eersteklas kwaliteit geleverd wordt . Ook geef ik regelmatig trainingen, waar ik met mijn enthousiasme en passie voor het vak iedereen weet te inspireren het beste van zichzelf naar boven te halen.